Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kupnju obavite na vrijeme

Za vikend zaboravite šoping, većina trgovina zatvara vrata, donosimo detaljan popis

Ponuda proizvoda u trgovini Kaufland
Sanjin Strukic/PIXSELL
04.08.2023.
u 12:18

Sutra ne rade ni tržnice, dio dućana u nedjelju ipak će raditi po prilagođenom rasporedu, a otvoreni će biti kafići, kina i restorani

Ako planirate u kupnju u metropoli, morat ćete se požuriti jer na brojnim mjestima posljednja prilika za to ovog tjedna vam je danas. Naime, prvi put od uvođenja novog Zakona o trgovini prema kojem se ograničava broj nedjelja u kojima trgovci smiju raditi poklopilo se da nedjelji predstoji praznik. Sutrašnji, 5. kolovoza koji se obilježava kao Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te dan hrvatskih branitelja u spomen na akciju Oluja, značit će zatvaranje brojnih trgovina i šoping centara do ponedjeljka.

Za vikend tako ne rade u Arena Centru, Avenue Mallu, City Centru East i West, Pointu, Shopping centru Prečko, Centru Cvjetno, Garden Mallu, Westgateu i Supernovi. Izuzetak u šoping-centrima su kina, kafići i restorani koji većinom rade. Svoja će vrata zatvoriti i trgovine Lidla u Zagrebu, a za vikend neće raditi niti Plodine te trgovine Spar i Interspar.

VEZANI ČLANCI: 

Kaufland, baš kao i sve ostale trgovine, ima zatvorena vrata 5. kolovoza, no u nedjelju sve trgovine u metropoli rade. Konzum je izabrao 32 lokacije na kojima će u nedjelju raditi prema prilagođenom radnom vremenu, a na njihovoj web-stranici nalazi se popis. Ljubitelji švedskog lanca namještaja također će ovaj vikend morati planirati druge aktivnosti jer Ikea ne radi ni u subotu ni u nedjelju.

Što se tiče opskrbe građevinskim materijalom, Pevexove trgovine neće raditi na praznik, a u nedjelju rade njihove poslovnice na Žitnjaku te na Črnomercu od 8 do 14 sati. Bauhaus također ne radi sutra, ali u nedjelju svi prodajni centri otvoreni su od 9 do 14. Drogerije dm i Bipa zatvorene su sutra, a u nedjelju rade po prilagođenom rasporedu koji je objavljen na webu.

VEZANI ČLANCI: 

– Tržnice u gradu Zagrebu kojima upravlja podružnica Tržnice Zagreb kao i Veletržnica i hladnjača u subotu 5. kolovoza, na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja kao i u utorak 15.kolovoza, na blagdan Velike Gospe, neće poslovati – izvijestili su iz Zagrebačkog holdinga. Gradski prijevoznik ZET pak javlja da će oba dana vikenda u primjeni biti prilagođeni red vožnje te će tramvaji i autobusi voziti prema nedjeljnom rasporedu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije