Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorene ponude

Gotov natječaj: Za Svetice se natječu HNS i Teni-sport

Svetice nogomet
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
21.01.2014.
u 10:59

Na natječaj za upravljanje sportskim terenima ŠRC-a Svetice i ulaganje pristigle ponude nogometnoga saveza i teniskog kluba koji koristi terene, a konačnu odluku o korisniku donosi gradonačelnik Bandić

Na natječaju za upravljanje sportskim objektima i terenima na Sveticama ponude su dali Hrvatski nogometni savez i Teni-sport, teniski klub Gorana Bilobrka koji ondje već koristi terene.

O ponudama je izvijestio gradski pročelnik za obrazovanje i sport Ivica Lovrić, rekavši da su obje ponude razmotrene i da će u nekoliko idućih dana povjerenstvo sve ocijeniti i dati na odluku gradonačelniku Milanu Bandiću. Detalji plana HNS-a i Toni-sporta u vezi sa Sveticama još nisu poznati i o njima će, kako je rečeno, javnost biti upoznata kad ih povjerenstvo dodatno razmotri.

>>Današnje otvaranje ponuda je samo formalnost, zna se da Svetice idu HNS-u

Komentara 2

Avatar comandante
comandante
12:01 21.01.2014.

E moj Sukeru, uzalud ti tolika glava, smijesan si

DU
Deleted user
22:23 21.01.2014.

Kad Čačić izađe iz zatvora vratit će se na čelo HNS-a i riješit će sve ove prijepore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije