Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani ljepote

Za ljepotu i zdravlje: Besplatni pregledi dojki, kože i madeža

Dani ljepote
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/2
07.03.2014.
u 08:25

Od danas do 9. ožujka na Zagrebačkom velesajmu traju Dani ljepote, koji osim natjecanja učenika i profesionalaca uključuju i korisne preglede za posjetitelje

Zagrebački velesajam i ove je godine dom manifestacije Dani ljepote, koji počinju danas i traje do nedjelje, 9. ožujka, u paviljonima 7, 7a i u Kongresnoj dvorani. Bit će natjecanja učenika, profesionalaca u šminkanju, stilističkih seminara, predavanja o mršavljenju te o najčešćim razlozima ispadanja kose, uklanjanju dlačica...

Posjetiteljima bi zanimljivi mogli biti besplatni pregledi madeža i ostalih promjena na koži tijekom sva tri dana sajma, a ženama i besplatni mamografski pregledi, koji će se održati u petak od 11 do 14 sati.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Potrebno je naručiti se na broj 01 4696 309. Birat će se i najbolji Nail art dizajner u subotu. Frizerski seminar “Look and learn” održat će se u subotu od 16 do 17 sati, a cijena ulaznice za taj seminar je 150 kuna, budući da ga vodi poznati stilist iz Farmavita akademije Alessandro Atzel Elia, a ulaznica za seminar vrijedi i kao ulaznica na sajam Dani ljepote. Drugo natjecanje u nadogradnji trepavica održat će se u nedjelju.

Ulaznica za sva tri dana trajanja sajma stoje 50 kuna.

>>Na Danima ljepote prvi put pop- up store hrvatskih kreativaca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije