Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže novi snijeg

Za čišćenje Zagreba Bandić će angažirati i 1000 studenata

bandić (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
15.01.2013.
u 23:12

- Neka zarade 150 kuna po danu, a radit će preko Student servisa – poručio je večeras Bandić na sjednici Operativnog stožera Zimske službe održanoj u Lipnici, iza Donjeg Dragonošca.

Uz dobrovoljce civilne zaštite gradonačelnik Milan Bandić za čišćenje snijega odlučio je angažirati i studente, ukupno njih 1000.

- Neka zarade 150 kuna po danu, a radit će preko Student servisa – poručio je večeras Bandić na sjednici Operativnog stožera Zimske službe održanoj u Lipnici, iza Donjeg Dragonošca.

Na sastanak su se odazvali i predstavnici svih gradskih četvrti, Holdingovih podružnica, ali i gradski pročelnici. Poručio je gradonačelnik i da je Davoru Jelaviću, pročelniku za prostorno uređenje naložio da se sutra u 12 sati nađe sa predstavnicima građevinskih tvrtki i dogovori s njima da Gradu na raspolaganje daju 200 komada kamiona i 50 istovarivača kako bi se snijeg mogao odvoziti izvan grada.

- Mjesni odbori moraju javljati gdje još nije očišćeno u gradu, da se odmah šalju ljudi na teren. U četvrtak popodne sve mora biti očišćeno, jer se novi snježni val mora dočekati spreman – poručio je Milan Bandić. 

Komentara 19

JA
Jaximus
23:37 15.01.2013.

Što god mislili o njemu Bandić radi nešto za razliku od ostalih.

MA
magnum2013
12:15 16.01.2013.

Evo opet vidimo da se ne vodi računa o biti stvari, već se bolesni umovi opet bave SDPom ili bilo ćime što nema veze ni sa snijegom ni sa Zagrebom. Ono služi politici našeg dragog Mileka, a nitko ne pita odakle će se platiti 1000 studenata, kojim novcem, tko je to odlućio. Ali nama ovcama to nije ništa bitno. Bitno je smo opet pričali o politici, a snijeg nas je opet iznenadio i onemogućio da normalno fumkcioniramo u našem gradu.

SA
santos008
09:24 16.01.2013.

Studenti ne moraju cistiti snijeg ,ima radne snage za to se pobrinuo Mirando Mrsic i kuku-rikavci.Da je Bandic sad u SDP-eu drugovi bi zatrazili da mu se podigne spomenik i proglasili bi ga hrvatskim Alijom Sirotanovicem ,ovako ga olajavaju ''purger''' ,odnosno zemljaci Branka Copica i jos nesto da je Hrvatskoj 4,5 milina Bandica Hrvati bi zivili ko Svicarci ili da joj je 4,5 miliona Dragicevica zivili bi jos i bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije