Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda stanara Podsuseda – Vrapče

Vrapčanskom alejom od danas vozi autobus 145

Autobusna linija Vrapčanska aleja
Foto: Žarko BašićPIXSELL
1/4
14.07.2015.
u 10:13

Minibus će spajati Vrapčansku i Oranice, polazit će svakih 45 minuta i voziti na trasi dugoj šest kilometara

Vrapčansku aleju i Oranice od danas spaja nova autobusna linija ZET-a, broj 145. Mini autobus za koji su se, podsjetimo, izborili sami stanari kvarta potpisavši peticiju "Svi za bus", od Vrapčanske aleje vozit će Bolničkom ulicom, Žagarovom, Vrapčanskom, Ulicom Oranice te Zagrebačkom cestom.

U povratku prometovat će Medarskom, Ulicom Oranice te Ilicom natrag do Vrapčanske aleje, a među prvima danas će se na liniji provozati i sam gradonačelnik Milan Bandić. Kako je najavio na posljednjoj sjednici gradske Skupštine, prije sjednice 16. srpnja, linija 145 bit će uvedena, a stanovnici kvarta koji autobus normalne veličine nisu mogli dobiti zbog suženja ceste na jednom dijelu, minibusom će se moći voziti svakih 45 minuta.

– Na trasi dužine šest kilometara uspostavljeno je devet stajališta. Prvi polasci radnim danom bit će u 6.10 sati, dok će posljednji polazak biti u 20.05 sati – objasnio je glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić.

Komentara 8

BE
blaz.elrat
11:48 14.07.2015.

I ja bih sa tuđim mlatio po ... trnju!

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
17:42 14.07.2015.

Prodavač magle i opsjenar odlučio je ovaj Grad uništiti do kraja ;(

BE
blaz.elrat
12:00 14.07.2015.

Ljudi, dođite vidjeti koliko putnika ima u autobusima na linijama Aleja Bolonje- Jačkovina. A tek Aleja Bol. Orešje! Gradu bi se daleko više isplatilo da angažira jednog taksistu za prijevoz tu i tamo slučajnog putnika. Onome koji je uspostavio ove ove autobusne linije to naplatiti u gotovini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije