Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija moli za pomoć

Vozač u Dubravi teško ozlijedio pješakinju pa pobjegao, žena se bori za život

Zagreb: Automobilom u Dubravi naletio na pješakinju i zabio se u rasvjetni stup te poginuo
Tomislav Miletic/PIXSELL
12.05.2023.
u 09:21

Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće, iz policije pozivaju svjedoke da se jave na broj telefona 01/6333-410 ili 192

Jučer, 11. svibnja oko 14.40 sati u Zagrebu, na raskrižju Ulice Rudolfa Kolaka i Grižanske ulice u Dubravi dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali nepoznati vozač osobnog automobila marke Opel Astra, crvene boje, nepoznatih registarskih oznaka i pješakinja.

Nakon događaja vozač automobila udaljio se s mjesta prometne nesreće. U prometnoj nesreći pješakinja je zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život.

– Ovim putem također savjetujemo vozača da se javi u službene prostorije I. postaje prometne policije Zagreb u Heinzelovoj ulici 98. – poručuju iz policije.

>> VIDEO: Provala u bankomate: Eksplozija odjeknula u Tučepima

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar MalenaB.
MalenaB.
12:00 12.05.2023.

Nikada neću razumjeti one koji pobjegnu s mhesta nesreće..doživila sam to ..osuđen malo nije ni to odslužio..a mog brata nema 😥

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije