Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
linija 268

Vozač koji je stao i otišao u kupnju pod istragom ZET-a

26.03.2015., Zagreb - Autobusna stanica na Glavnom kolodvoru ZET-ove linije 268 za Veliku Goricu. Photo: Grgur Zucko/PIXSELL
23.06.2015.
u 11:22

Ljutiti putnici, koji vožnju od Velike Gorice do Zagreba plaćaju 20 kuna u jednom smjeru, pokrenuli su i Facebook stranicu

Vozač autobusne linije 268 koji je prije četiri dana zaustavio autobus u Oreškovićevoj ulici, prometujući iz smjera Velike Gorice prema Zagrebu, kako bi tijekom radnog vremena otišao u dućan sanitarne opreme, krajem tjedna će na razgovor kod nadređenih.

Tek tada bit će poznato hoće li vozač zbog kojega su Velikogoričani, doznajemo, već uložili brojne žalbe, naročito zbog nepristojna ponašanja, biti kažnjen.

– Sve okolnosti navedenog slučaja još uvijek se ispituju. Kad ustanovimo sve činjenice, znat će se o daljnjim posljedicama – poručio je Tomislav Jurić, glasnogovornik ZET-a.

I dok se još istražuju sve okolnosti navedenog slučaja, Velikogoričani više strpljenja nemaju – na toj liniji, koja je ujedno ZET-u najisplativija, redovito se događaju incidenti koje građani prijavljuju, no, kako poručuju, promjena nema. Nema ih ni nakon što se gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić sastao s predstavnicima te Holdingove podružnice.

Ljutiti su putnici, koji vožnju od Velike Gorice do Zagreba u jednom smjeru plaćaju 20 kuna, nedavno pokrenuli i Facebook stranicu "Iskustva s busom 268" koju su jučer do 21 sat podržala 2064 građana.

– Mislim da su sve najbezobraznije vozače stavili na liniju 268, čast iznimkama – samo su neki od ispisanih komentara na pokrenutoj stranici.

Takve navode u ZET-u demantiraju.

– Ne postoji pravilo po kojem bi se ijedna linija diskreditirala. Činjenica je da postoje pojedinci koji bacaju sjenu na većinu naših savjesnih i profesionalnih vozača – poručio je Tomislav Jurić.

Komentara 11

TR
Trnjanec
12:04 23.06.2015.

Problematičnog ćelavca očito se nitko ne usudi otpustiti, jer bi ih pojeo mrak, ili bi im pak eksplodirala nekretnina ili pokretnina.

DU
Deleted user
22:14 23.06.2015.

kakav gradonacelnik takav i vozac

DD
ddragutin
14:38 23.06.2015.

ivo-zika, od kuda ti ideja da se pauza koristi za vrijeme vožnje, stvarno si genijalac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije