Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ususret animafestu

Volontirajte na Svjetskom festivalu animiranog filma

animafest (1)
Animafest
22.04.2013.
u 11:19

Prijaviti se možete do 12. svibnja preko online obrasca na internetskoj stranici Animafesta.

Ovogodišnji animafest održat će se od 4. do 9. lipnja 2013. u kinima Europa i Cineplexx Centar Kaptol, a zaljubljenici u animirani film i festivale mogu se prijaviti za volontiranje. 

- Animafest otvara vrata volonterima u svim sektorima festivala (Press, Hospitality, Shop, Info point, Kino, Izložbe…) tako da sam festival, osim zabave i druženja, možete doživjeti i kao mjesto na kojem ćete ponešto i naučiti (o organizaciji Animafesta i sličnih kulturnih manifestacija). Iz tog razloga, volonterske aktivnosti počinju već 20. svibnja 2013. pa vas molimo da budete toga svjesni pri prijavi za volontere Animafesta. Zbog široke lepeze događanja, vjerujemo da ćete pronaći motiv za volontiranje na festivalu, pozivaju organizatori. 

Prijaviti se možete do 12. svibnja preko online obrasca na internetskoj stranici Animafesta

>>Film o Monty Pythonu natječe se za nagradu na Animafestu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije