Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urušavanje skele u zagrebu

VIDEO Prizori užasa u Petrinjskoj: 'Maloprije sam tuda prošla s unučicom, mogle smo obje poginuti'

Zagreb: Urušila se skela sa zgrade u Petrinjskoj ulici
Foto: Neva Zganec
1/15
09.02.2024.
u 13:35

Promet je u zastoju tim dijelom ulice. Inače, riječ je o zgradi Policijske uprave zagrebačke, gdje već neko vrijeme traje obnova.

Teška nesreća dogodila se danas nešto poslije podneva u središtu Zagreba. Pod još nerazjašnjenim okolnostima, a najvjerojatnije zbog snažnog jugozapadnog vjetra, u Petrinjskoj ulici kod broja 30 urušila se visoka građevinska skela.

Prema prvim informacijama, ozlijeđenih osoba nema, a prolaznika, koliko je za sada poznato, srećom u tom trenutku nije bilo. Strašan zvuk lomljenja i pada skele odjeknuo je užim gradskim središtem, a već za nekoliko minuta gradom su odzvanjale sirene. Od žurnih službi s terena doznajemo kako je sreća da je skela nevjerojatnije pod naletom vjetra sporije padala, a vjetar je udario u ceradu poput jedra i povukao je.

VIDEO

Više vatrogasnih ekipa iz postaje u Savskoj stiglo je za nekoliko minuta zelenim valom i počeli otrpavati i razmicati komade lima do urušene skele. Promet je u zastoju tim dijelom ulice. Inače, riječ je o zgradi Policijske uprave zagrebačke, gdje već neko vrijeme traje obnova.

REPORTERSKO JAVLJANJE:

– Prije pola sata prošetala sam tuda sa svojom unučicom. Živimo u blizini. Ovo je strašno, mogle smo poginuti – izjavila nam je jedna od šokiranih susjeda.

GALERIJA:

Zagreb: Urušila se skela sa zgrade u Petrinjskoj ulici
1/14

 

Komentara 9

VE
Vecl45
14:24 09.02.2024.

Kod mene u kvartu Nepalci postavili skelu na 7 - katnicu, a izvodjac firma iz Splita. Zatiplali je na svakih par metara u zidove i skela je bez problema izdrzala one proslogodisnke oluje, nije jedna daskica pala. A ak je ovaj danasnji vjetar to srusio, onda je to stvarno teski fuseraj.

NE
nebitnoime
13:45 09.02.2024.

Stvarno prizori užasa i strave. Pokvaren mi je dan a i cijeli vikend i ne znam kako ću ikada proći Petrinjskom bez da se sjetim ove tragedije.

SB
Stroga Babaroga
14:46 09.02.2024.

Opasno je hodati centrom Zagreba, izbjegavam koliko mogu. Baš me zanima da li će netko biti kriv za to urušavanje ili će biti “viša sila”, pojeo vuk magare i nikome ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije