Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATROMETI DILJEM GRADA

VIDEO Pogledajte spektakl iznad Zagreba snimljen dronom tijekom proslave Nove godine

YouTube/Matija Ostoić
01.01.2023.
u 22:45

Inače, veliko slavlje tradicionalno je ove godine održano na Trgu bana Josipa Jelačića, a grupa Pips, chips & videoclips uveli je Zagrepčane pjesmom 'Ljubav' u novu godinu

Iako bez vatrometa priređenog u organizaciji Grada, Zagreb je sinoć uz mnoštvo pirotehničkih sredstava građana uz veselje proslavio dolazak nove 2023. godine, a sve je snimljeno i dronom kada je spektakl na nebu bio na svom vrhuncu.

Naime, Matija Ostoić dronom je uspio uhvatiti snimke Zagreba iz zraka uoči ponoći što je i objavio na svom YouTube kanalu, a njegova pozicija bila je u Travnom, kvartu u Novom Zagrebu.

Inače, veliko slavlje tradicionalno je ove godine održano na Trgu bana Josipa Jelačića, a grupa Pips, chips & videoclips uveli je Zagrepčane pjesmom 'Ljubav' u novu godinu. Kako iznad Trga građani nisu mogli vidjeti vatromet, umjesto toga organizirano je ispaljivanje šarenih konfeta s vizualnim efektima.

Šarene boje vatrometa tako su bile vidljive u ostatku Zagreba, a ako pomno proučite kadrove drona, možda ćete ugledati i vatromet koji je bio ispaljen baš u vašem kvartu.

>> VIDEO Pips Chips & Videoclips u Zagrebu pjevaju 'Dinamo ja volim'

Komentara 6

PU
Pulchrum
23:40 01.01.2023.

Užas od grupa na Trgu. Uz dužno poštovanje Pips Chips i vc, oni jednostavno ne mogu zamijeniti Prljavce. Niti imaju tu karizmu, niti su im pjesme zabavljačkog karaktera. Kad su počeli pjevati, to je jednostavno bio promašaj

ZP
zeljko.posaric.9
10:13 02.01.2023.

Unatoč svemu muzemo nije uspio ukrast Novu Godinu zagrepčanima. Vatrometi su bili svuda okolo. Samo na Trgu B.Jelačića bila muzemo proslava.

Avatar Cera
Cera
07:11 02.01.2023.

Na povišenom i gledajuči Zagorce na dlanu kojih je 2/3 manje napravili su u odnosu na Zagreb spektakl od vatrometa . A zabrane donose ono kada se u vrijeme milicije za Božić skriveno bacalo petarde pod patrolski fičo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije