Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimljeno dronom

VIDEO Pogledajte kako iz zraka izgleda gašenje požara na Tomislavcu

JVP Zagreb
17.03.2022.
u 21:03

Video, koji su snimili zagrebački vatrogasci, prikazuje gašenje jutrošnjeg požara u centru grada u kojem je sudjelovalo 22 vatrogasca.

Dim se širio cijelim centrom Zagreba rano jutros, a razlog je bio požar na krovišu koji je gasilo čak 22 vatrogasaca u sedam vozila. Od vatrogasaca smo doznali da je požar izbio u stanu stambene zgrade od 3-4 kata i da se zapalilo krovište. Javna vatrogasna postrojba Zagreb snimila je i video dronom, pa se njihova dramatična intervencija mogla vidjeti i iz zraka. 

Iako su brojni građani zabrinuto promatrali što se događa, prema požar je brzo lokaliziran.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije