Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA SVETOM DUHU

VIDEO Taksi prošao kroz crveno. Građani ljuti: 'To je postalo normalno u Zagrebu'

Foto: Facebook screenshot/Prometne zgode i nezgode
1/37
05.03.2024.
u 16:42

Prolazak kroz crveno smatra se jednim od najopasnijih prometnih prekršaja, a novčane kazne penju se i do više od 2600 eura.

Na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode pojavila se snimka s ulica zagrebačkog Svetog Duha na kojoj se vidi kako taksi bez usporavanja prolazi raskrižjem dok na semaforu "gori" crveno svjetlo. Sve je zabilježila kamera vozila koje je stajalo i čekalo slobodan prolazak. 

"To je postalo normalno u Zagrebu", "Sada sam bio u gradu, na svakom semaforu pri promijeni prođe desetak automobila na debelo crveno tako da se nemamo čemu čuditi" – samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod objave. A osim njih, brojni korisnici izrazili su svoju ljutnju i pomoću reakcija. 

VIDEO: Taksist bez usporavanja prošao kroz crveno

Podsjetimo, važno je poštivati prometna pravila zbog svoje, ali i sigurnosti drugih sudionika. Prolazak kroz crveno smatra se jednim od najopasnijih prometnih prekršaja.

VEZANI ČLANCI:

Novčane kazne penju se i do više od 2600 eura. Osim toga, vozač može ostati i bez dozvole na određeno vrijeme te završiti u zatvoru.

FOTO Gužve na Jadranskom mostu

1/35
Ključne riječi

Komentara 9

DA
darwil
17:11 05.03.2024.

Sigurnost i povjerenje uopće ne kontroliraju taxiste,voze vas divlji čisto sa Ptsp om,čak sa dozvolama iz BIH , nereggistrirani i sa upitnom tehničkom ispravnosti

GR
Greben
17:16 05.03.2024.

Oduzeti dozvolu na najmanje dvije godine, pa da vidis bili to ponovio!

HR
hrvatii035
17:06 05.03.2024.

Sigurno ima vezu, kad ga policajci zaustave napiše prutužbu pol.postaji da nije prošao na crveno još napiše da prema njemu nisu pristojno postupali i da su bili drski na kraju policajac dobiva disciplinski i poziv na prek. sud

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije