Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČAVOGLAVE I ZDS

VIDEO Oglasila se vilenjakinja sa snimke iz ZET-ova tramvaja: 'Nije bilo drugih ljudi'

Screenshot
13.12.2023.
u 14:07

Vilenjakinja sa snimke tvrdi kako u tramvaju u to vrijeme nikoga nije bilo osim vozača i nje, a pogotovo ne djece

Nakon što se društvenim mrežama proširila snimka iz božićnog tramvaja Djeda Mraza u kojem se puštala pjesma "Čavoglave" i spominjao pozdrav "za dom", oglasila se vilenjakinja sa snimke. Ona je za Danas.hr objavila svoju verziju priče te naglasila kako ih je, uz vozača, bilo samo dvoje.

– Bilo nas je samo dvoje u tramvaju koji je išao u spremište. Nije bilo drugih ljudi, a kamoli djece – objasnila je te još jednom naglasila kako tramvaj nije bio pun ljudi, a komentirala je i jesu li uzvikivali sporni poklik.

– Mi nismo to govorili, pjevali ni uzvikivali. Jedini spomen tog uzvika je dio u pjesmi, kako tekst inače ide. Vozač je tražio da pustimo Thompsonovu pjesmu iz šale, nije trebalo ništa značiti niti ići u javnost. Vozač je to iz nekog razloga snimao i rekao da je samo proslijedio svom prijatelju. Nakon par dana, video je buknuo – potvrdila je djevojka.

Iz ZET-a su nam i ranije potvrdili autentičnost videa te objavili kako su odmah pokrenuli istragu i da su sadržajem snimke neugodno iznenađeni.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 50

Avatar Hrvatski domobran
Hrvatski domobran
14:18 13.12.2023.

Pjesmica je super. Ništa sporno niste napravili. Nema razloga za ikakve isprike ili objašnjavanja. Sve pet.

Avatar nisam_robot
nisam_robot
14:52 13.12.2023.

A das su još mahali hrvatskom zastavom to bi im bilo još uznemirujuće i uprava ZET-a bi se još dublje ispričala. Ova hajka je sramota!

OL
olujasviholuja
14:33 13.12.2023.

Još malo u hrvatskoj pjesma "ustani bane" bit će zabranjena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije