Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA PROMETNA REGULACIJA

VIDEO Prošli smo sve obilaznice kod rotora, javili se i prvi problemi

Zaobilaznica remetinečkog rotora
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/7
16.12.2018.
u 17:33

Nakon zatvaranja rotora počela je nova prometna regulacija. Pogledajte kako izgledaju rute

Do siječnja 2020. godine bit će zatvoren remetinečki rotor u Zagrebu. Pogledajte kako izgledaju zaobilazne ceste:

Pogledajte kompliaciju svih smjerova: 

Odmah nakon zatvaranja rotora došlo je do problema u prometu, prenosi 24 sata. 

Uvedeno je visinsko ograničenje za vozila iznad 3,5 metara na pristupnim cestama, što je logično, no kako je dopušten prolaz autobusima ZET-a i vatrogascima njihova vozila su počela zapinjati za njega. 

Zaobilaznica remetinečkog rotora
1/21

- Vatrogasna vozila su inače vangabaritna i događa se da oni negdje ne mogu proći te na kraju krajeva da neće moći proći ispod tog visinskog ograničenja. Ali problem je s autobusima koji ne bi smjeli zapinjati. Ne znam gdje je došlo do pogreške, ali vjerujem da će grad i promet to riješiti - rekao je prometni stručnjak Marko Ševrović.

U nastavku pogledajte detaljniji prikaz obilaznih pravaca.

Pogledajte obilazni pravac s Avenije Dubrovnik prema Selskoj:

Pogledajte obilazni pravac s Avenije Dubrovnik prema Jadranskoj aveniji:

Pogledajte obilazni pravac iz smjera Jadranske avenije prema Aveniji Dubrovnik:

Pogledajte obilazni pravac iz smjera Selske prema Aveniji Dubrovnik:

Ključne riječi

Komentara 29

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
18:21 16.12.2018.

O ovom visinskom ograničenju sam odmah znao da će biti problema jer se uvijek nađu mudrijaši koji misle da će proći.... Pokušavam zamisliti krkljanac i gužvu kada se neki šleper zaglavi kao što se znaju u Savskoj..... Ali ipak su to planirali i naplatili neki stručni rodjaci

Avatar taqa
taqa
20:52 16.12.2018.

Sutra će se Andrija Jarak uživo javljati sa rotora,Romi će prositi između zaustavljenih vozila, putnici u Zetovim busevima će j...ti mater Bandiću, biti će 7-8 mini sudara,kod Arena centra će biti kolaps.....

DO
domxerex
18:13 16.12.2018.

Popravlja se novinar, popravlja! Dobio je jezikove juhe i ribanje mozga i odmah zna da treba okriviti bandića za sve probleme. I za ono što u kini na himalaji pada snijeg. Ali zato Mrak-Taritaš je čisto sunce i da nje nije bilo Gunja i okolica bi bili drugačije obnovljeni. Sa puno manjim računom. Hahahaha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije