Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA POD ROTIRKAMA

VIDEO Neviđena potjera u kvartu u Zagrebu: Isplivale nove snimke auta koji je bježao od policije

Zagreb: Velika policijska potjera završila sudarom
Foto: Luka Stanzl
1/15
14.02.2024.
u 09:43

Brojni svjedoci napeto su pratili što se događa, a jedan je i ispričao za Večernji list ranije kako se sve završilo nesrećom na Zagrebačkoj aveniji

Još se čekaju detalji neviđene policijske potjere koja se odvila sinoć u zagrebačkom Rudešu, kada je desetak policijskih vozila ganjalo crveni automobil. No, potjera se loše završila po vozača automobila jer je kod Sky Office nebodera sletio s ceste na travnatu površinu.

Brojni svjedoci napeto su pratili što se događa, a jedan je i ispričao za Večernji list ranije kako se sve završilo nesrećom na Zagrebačkoj aveniji. Osim toga, jutros su isplivale i nove snimke na kojima se vide desetak policijskih vozila, svi pod rotirkama, a uz to je to područje nesreće bilo ograđeno trakom.

- 12 policijskih auta pod rotacijom, plus marica i Hitna, su po Zagrebačkoj aveniji hvatali crveni auto. Ispred Sky officea crveni auto zabio se u drvo, a policija je cijeli perimetar ogradila trakom. Ne vode muškarca ni na Hitnu ni na policiju, kažu da će cijela priča potrajati dugo, ali ne objašnjavaju zašto ga ne vode i sve i dalje tamo stoji pod rotacijom - objasnio nam je svjedok ranije.

I dok je informacija zasad malo, policijsko priopćenje PU zagrebačke uskoro bi trebalo objasniti više

>> VIDEO Velika policijska potjera u Zagrebu: Desetak vozila lovilo crveni auto, na kraju se slupao

Zagreb: Velika policijska potjera završila sudarom
1/9

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar neugodan
neugodan
10:18 14.02.2024.

Rom

Avatar Marko
Marko
10:15 14.02.2024.

Snimke koje plivaju?

NE
Neretva93
10:02 14.02.2024.

Što će nam auto,jeste li uhvatili bjegunca, puno ime i prezime?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije