Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
testirali smo 'svemirski brod'

VIDEO Misterij na zagrebačkim ulicama: Kakav je to crno-sivi bus na ZET-ovim linijama?

05.04.2023.
u 16:45

Isprobali smo autobus na struju koji je u ZET stigao na testiranje. Putnike zbunjuje što je, umjesto plave, crno-sive boje, a kad uđu, svi su oduševljeni. 18 tona težak i 12 metara dugačak MAN 'nakrcan' je najnovijom tehnologijom.

Komentara 13

DU
Deleted user
17:39 05.04.2023.

Recite građanima i koliko je skuplji od dizelske verzije, tko će platiti izgradnju nove električne infrastrukture koja isporučuje dovoljno struje za punjenje flote takvih autobusa, tko će plaćati popravak uništenih ulica kada njima svakodnevno budu prolazile grdosije od 18 tona, te na kraju koliko će poskupiti prijevozne karte da bi se isfinancirali svi navedeni troškovi?

Avatar Morticia
Morticia
08:23 06.04.2023.

Teški misterij, strah me čitati.

JO
josmalopanestalo
21:49 05.04.2023.

pa mi imamo ceste samo za traktore !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije