Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE TOČNO DOGODILO

VIDEO Kaos na Halloweenu partyju u Zagrebu, stotine mladih ostalo pred klubom: 'Dobro da nije bio stampedo'

TikTok
01.11.2022.
u 16:48

Pojavila se i policija, a na snimkama iz kluba vidi se kako je doslovno bio čovjek na čovjeku te izgleda kao da je klub primio znatno više posjetitelja od kapaciteta.

Tradicija zabava povodom Noći vještica zadnjih je godina došla i na naša područja. I dok se jedni protive tome i priznaju samo fašnik, s druge strane stotine i tisuće, većinom mladih kostimiraju se i 31. listopada za Noć vještica.

Posebno velik interes bio je za party u zagrebačkoj gradskoj kavani Johann Franck. Štoviše, interes je bio toliki da su iz kluba nekoliko sati prije partyja pozvali posjetitelje s VIP ulaznicama da već u 16 sati popodne dođu zamijeniti svoje ulaznice za posebne narukvice "zbog velikog odaziva".

Foto: Johann Franck

No, iako je party trebao trajati do 4 sata ujutro, oko ponoći iz za sada nepoznatih razloga zabava je naglo prekinuta i stotine posjetitelja, većinom tinejdžera našle su se na Trgu bana Jelačića odnosno ispred kluba. Snimku je objavio TikToker Tibor koji tvrdi kako je u klubu bilo 1500 ljudi. Dodaje, kako , iako je imao VIP ulaznicu u klub nije uspio ući.

Pojavila se i policija, a na snimkama iz kluba vidi se kako je doslovno bio čovjek na čovjeku te izgleda da je klub primio znatno više posjetitelja od kapaciteta. Zabrinulo je to i majku jednog od posjetitelja.

@tibor.png

Cuo sam svakakve price ali nista nije potvrđeno pa nisam prico o tom. Event je zavrsio u 00:00 trajao je punih 2 sata😬... zao mi je svih ljudi koji su bezveze kupili vip karte🥴

♬ original sound - tibor.png

- Radilo se o tematskoj večeri povodom Noći vještica. Kola podatak da je prodano, preko različitih prodajnih kanala, više od 2000 ulaznica čija je cijena sezala do 200 kn, a broj djece koji je pušten unutra je bio cca 900. Da bi se izbjegla gužva, djeca su čak zatražena da na taj dan od 16 h nadalje moraju doći u klub i ulaznice zamijeniti narukvicom. Moje dijete nije uspjelo ući, no ima informaciju da je u klubu bio čovjek na čovjeku i da se nisu mogli ni kretati, a kamoli plesati. Isključivo je sreća da nije došlo do stampeda - ispričala je za portal Index.hr

No prema informacijama iz kluba sve se dogodilo iz sigurnosnih razloga jer su se navodno pojavile lažne ulaznice.

- Za Haunted Halloween Takeover event održan jučer, 31. listopada, u prodaju je pušten ograničen broj ulaznica sukladno kapacitetu kluba. Prilikom dolaska posjetitelja u klub primijećeno je kako su se pojavile krivotvorene ulaznice. Stoga smo, preventivno i iz sigurnosnih razloga, donijeli odluku o zaustavljanju eventa u ponoć. Svi posjetitelji kojima nije bio omogućen ulazak u klub, a imaju potvrdu o kupljenim ulaznicama, mogu zatražiti povrat novca putem službenog maila kluba, poručili su iz  Johhan Francka.

Video: Od sutra nova pravila za vozače

 

Ključne riječi

Komentara 13

MA
madmax9999
18:42 01.11.2022.

Sramota je što rade na glavnom hrvatskom trgu. Toče alkohol djeci od 14-15 godina. Vrbuju klince da organiziraju evente u njihovom lokalu i prodaju karte na crno, a onda im lihvarski uzmu većinu zarade

WW
wwwcro
20:16 01.11.2022.

Naša djeca odaju počast preminulima članovima obitelji i rodbine. Štuje se dan svih svetih. No djeca nevjernika (njih sveukupno 1000, manje od 0,1% maloljetnika u HR) slavi američke običaje. Obično sa njihovim običajima dolazi i konzumacija droge…

DU
Deleted user
20:36 02.11.2022.

Sve to zabraniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije