Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ILICA JE OŽIVJELA

VIDEO Blagdanska čarolija zimskog Q'arty Party buvljaka oduševila tisuće posjetitelja

Zagreb: Humanitarna akcija 'Kreativci za Kiaru'
Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL
1/4
19.12.2021.
u 17:00

Posjetitelji i prodavači s nestrpljenjem očekuju novo izdanje ovog projekta, projekta koji u grad vraća život, a grad vraća ljudima.

"Grad ne živi bez ljudi." jedna je od glavnih poruka koja prati projekt Ilica Q'ART. Terapija Zagreba umjetnošću se nastavila i dočekala svoje zimsko izdanje.

Rijeke ljudi, šarenilo, rukotvorine, umjetnitne...sve to spojilo se u pravom blagdanskom ozračju u zimskom programu naziva "Q'arty Party". Prodavači i izlagači priliku su iskoristili kako bi se predstavili zagrebačkoj publici, a svi s kojima smo razgovarali nisu krili oduševljenje jednom ovakvom prilikom za izravno upoznavanje sa svojim kupcima pogotovo u vremenu pandemije.

 

 

- Ja sam oduševljena cijelim događajem i jednostavno ovo je odlična prilika da se upoznam sa svojim kupcima sa Instagrama. - govori nam prodavačica na štandu sa ručno rađenim aromatičnim voskovima.

Nešto dalje susreli smo i glazbenicu koja je u pauzi između nastupa postavila i svoj štand te nas ponudila pravim glazbenim poslasticama - vinilima Raya Charlesa, Franka Sinatre...a usput nam je i zapjevala, naravno, u Božićnom duhu.

Posebnu čar ovome izdanju dala je i humanitarna nota. Naime, prikupljala su se novčana sredstva za dvije snažne djevojčice koje trebaju pomoć. Taj festival zajednice organizirala je Umjetnička organizacija IMAGINE platforma.

Osim tradicionalne ULUPUH- ove revije u podne na Britanskom trgu, zimskom izdanju pridružili su se i studenti Akademije likovnih umjetnosti s programom Plati i nosi, kao i bendovi Nikolina Kovačević trio, Souls 4 Souls, DJ Goran Tomaš i Ivana Galić kvartet koji su se pobrinuti za glazbeni doživljaj od Frankopanske do Primorske ulice.

19.12.2021., Zagreb - U sklopu zimskog Projekta Ilica u srcu Zagreba, na Britanskom trgu organizirana je humanitarna akcija 'Kreativci za Kiaru'
Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL

Svi oni koje je šetnja umorila mogli su se okrijepiti na brojnim ugostiteljskim punktovima, a cijeli buvljak završava na jednoj od najpopularnijih lokacija u Zagrebu ovoga adventa - Akademiji likovnih umjetnosti. Posjetitelji i prodavači s nestrpljenjem očekuju novo izdanje ovog projekta, projekta koji u grad vraća život, a grad vraća ljudima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije