Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJI PRIZOR

VIDEO Putnici ostali u šoku kad su vidjeli što je ovaj dvojac unio u ZET-ov autobus: 'Ništa čudno kad piše Vrapče'

Prometni znak
Screenshot
08.01.2024.
u 09:12

Par je navodno nakon incidenta izbačen iz autobusa, no detalji o tome nisu poznati

Društvenim mrežama počeo se širiti neobičan video snimljen na autobusnoj stanici u Zagrebu, gdje su dvije osobe, iz nepoznatih razloga, u autobus linije 125, koji vozi na relaciji Črnomerec – Gornje Vrapče unijele prometni znak koji označava pješački prijelaz.

VIDEO Unijeli prometni znak u ZET-ov autobus

Na snimci, koja je postala viralna, vidi se dvojac kako ulazi u autobus s prometnim znakom, dok nekoliko prolaznika komentira njihov postupak. "Svaka vam čast", doviknuo je netko paru dok su unosili znak.

Prema nepotvrđenim izvješćima, par je navodno nakon incidenta izbačen iz autobusa, no detalji o tome nisu poznati. Također, nije jasno ni kada se točno incident dogodio, ali ni koji je motiv para koji je u autobus unio prometni znak.

"A vidim da su u dobar bus ušli", "Kao što moj virtualni frend iz Slavonije reče: 'Ništa čudno, kad na autobusu piše Vrapče'", "Ljudi skupljaju reciklažnu sirovinu", pišu komentatori ispod videa.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO ZET-u stiglo pojačanje iz Augsburga, prva vožnja rabljenog tramvaja u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
10:42 08.01.2024.

Po snimci mi se čini da je onaj prvi inženjer, a drugi da je liječnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije