Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na okretištu Črnomerec

Veliki kameni blok probio pod tramvaja broj 11, putnici ostali iznenađeni

tramvaj
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
04.07.2016.
u 14:49

U ovoj bizarnoj nesreći nitko nije stradao, tramvaj je povučen u spremište, a pruga sanirana

Vrlo neobična nesreća dogodila se jutros u tramvaju broj 11 na liniji Črnomerec – Dubrava. Kameni blok koji se nalazi između tračnica probio je dno tramvaja i izvirio. Sve se dogodilo na okretištu Črnomerec.

Kameni blok koji je izvirio u tramvaju fotografirala jedna putnica i stavila na svoj Facebook, a ista fotografija je objavljena i na grupi Zakaj volim Zagreb.  

"Kada kamena kocka uđe u tramvaj kroz pod i to rano ujutro dok putuješ na posao pa se naglo razbudiš!", napisala je autorica fotografije Eva Paula Freya na Facebooku. Nakon njezine objave krenula je zanimljiva rasprava.

24 sata javlja da nitko nije ozlijeđen, a iz ZET-a navode kako se utvrđuje točan razlog zbog kojeg se kameni blok izdigao, na što se, na žalost, nije moglo preventivno utjecati. Tramvaj je povučen u spremište, a oštećeni dio pruge je odmah saniran.

Ključne riječi

Komentara 3

MI
mickeyzg
15:37 04.07.2016.

kaj je pod tramvaja od iverice?!?! Pa mogli su staviti barem blažujku, već kad se štedjelo na limu

CY
CypressHill
15:48 04.07.2016.

Tram11 😆

DU
Deleted user
16:45 04.07.2016.

Ovo je već drugi takav slučaj gdje kameni blokovi probijaju pod tramvaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije