Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika gorica

Veleposlanica Kosova posjetila školu i podijelila udžbenike

kosovska veleposlanica, škola
Foto: Hassan Haidar Diab
1/6
25.11.2013.
u 11:09

Dobrodošlicu u školi poželjeli su joj potpredsjednik Zagrebačke županije Rudolf Vujević, savjetnik za školstvo Neven Topoljnjak i Memetali Zenuni, predstavnik albanske manjine u Zagrebačkoj županiji.

Nakon što je predala vjerodajnice predsjedniku Ivi Josipoviću kao novi akreditiran veleposlanik u Hrvatskoj, veleposlanica Kosova gđa Shkëndije Geci Sherifi posjetila je školu na albanskom jeziku na području Velike Gorice i tom prilikom podijelila besplatne udžbenike.

Dobrodošlicu u školi poželjeli su joj potpredsjednik Zagrebačke županije Rudolf Vujević, savjetnik za školstvo Neven Topoljnjak i Memetali Zenuni, predstavnik albanske manjine u Zagrebačkoj županiji.

Tom prigodom, u ime Zagrebačke županije Rudolf Vujević darovao je veleposlanici Kosova grb Zagrebačke županije i kuharicu  sa zagrebačkim receptima. Veleposlanica Kosova, gđa Shkëndije Geci Sherifi zahvalila se na podršci koju Zagrebačka županija pruža glede održavanja nastave na albanskom jeziku te naglasila kako je zakon o manjinama u Hrvatskoj jedan od najboljih u Europi. 

Komentara 1

M3
Miške 3
12:03 25.11.2013.

Moram priznati da mi je svaki put drago kad vidim ženu kao veleposlanicu, predsjednicu vlade ili države. Posebno me raduje kad to dolazi iz tzv. muslimanske zemlje kao Pakistan, Cejlon a naroćito iz Kosova. To znaći da idu dobrim putem. Pokazuju da su zaslužili državu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije