Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u 19 sati

Večeras u Samoboru predavanje o gospodarenju otpadom

Ostaci otpadne troske na terenu bivše tvornice elektroda i ferolegura TEF u Šibeniku
Dusko Jaramaz/PIXSELL
14.03.2023.
u 16:09

Kako stvari funkcioniraju, objasnit će direktor komunalca Renato Raguž

Sve samoborce koje zanima tema gospodranenje otpadom u gradu, danas u 19 sati u sklopu programa Građanski utorak, 14. 3.  u POP UP Art kino na Autobusnom kolodvoru mogu poslušati predavanje koje organizira Tribina potrošača u suradnji s Udrugom za zaštitu potrošača. 

Predavnje će održati Renato Raguž, direktor samoborskog Komunalca koji će govoriti o zakonskim obvezama u postupanju s otpadom sukladno s novom "Odlukom o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Grada Samobora", što to znači za potrošače, e-računima te aktivnom uključivanju građana u prikupljanje otpada. Objasnit će i kako funkcioniraju reciklažna dvorišta te fiksni i varijabilni dio cijene. 


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije