Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sedmi put u Zagrebu

Večeras počinje Ja BiH festival, na kojem će se gledati “Žaba” i “Kuduz”

Emir Hadžihafizbegović
Foto: HAVC
02.10.2018.
u 10:53

Mostarski sastav Tale Quale, koji obrađuje alternativne soul, jazz i r’n’b hitove, svira u petak

Sarajevskim piknikom prijateljstva otvara se večeras u Mimari sedmi Ja BiH festival, u sklopu kojeg će se u pet dana predstaviti bosanskohercegovački umjetnici.

Na proslavu u 19.30 dolaze glazbenica Ismeta Dervoz, fotograf Milomir Kovačević Strašni i glumac Elmir Jukić, a organizatori su priredili i koncert “Bosanski lonac” u izvedbi Mirze Redžepagića i Kenana Mačkovića. Drugi i treći dan festivala, pak, rezervirani su za filmove.

Sutra u 20 sati u Kinoteci se prikazuje igrani film “Žaba”, a u četvrtak na repertoaru su dokumentarci “Undercovered – Ispod marame” autorica Sabrine Begović Čorić i Nejre Latić Hulusić te “Čovjek gljiva” redateljice Arijane Saračević Helač. Usto će u subotu biti prikazan “Kuduz”, kultna drama redatelja Ademira Kenovića i scenarista Abdulaha Sidrana iz 1989. godine. Projekcije su besplatne, a uz koncert benda Tale Quale, koji je u petak, u sklopu festivala priređuju se i razne radionice. 

Komentara 1

SA
samoborka
08:55 09.10.2018.

Blago Zagrebu...fuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije