Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika gorica

Vaše dijete čuva baka? Obvezno ga upišite u malu školu

Vrtić Vrbani (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
18.09.2013.
u 17:15

U velikogoričkim dječjim vrtićima do kraja rujna traju upisi u besplatan program predškole za djecu koja će prvašići postati iduće školske godine

Vaše dijete ne ide u vrtić, no uskoro će postati osnovnoškolac? Stručnjaci kažu da takvoj djeci treba socijalizacija, a uskoro u Velikoj Gorici počinje besplatan program predškole za djecu koja će prvašići postati iduće školske godine.

– Djeca će u maloj školi imati potrebu pronaći „mjesto pod suncem“ u svojoj grupi od 20 vršnjaka. U jednom trenutku doznat će da se treba izboriti za sebe što je iznimno važno u današnjem društvu – napominje pedagoginja Vedrana Debijađi iz Dječjeg vrtića Velika Gorica.

Pripreme za što uspješniji polazak u školu počinju prvog dana listopada i traju do 13. lipnja iduće godine. Mala škola odvijat će se dva puta tjedno po dva i pol sata, što je ukupno čak 250 sati, pišu Kronike Velike Gorice.

>>Svaki pedeseti predškolac zapinje u govoru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije