Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGRAM ZA KREATIVCE

Uzbudljivo za školske praznike u Zagrebu: Ako imate klince koji vole filmove, ovo ne smijete propustiti

Djeca
Pixabay
25.03.2024.
u 16:50

Program je namijenjen djeci uzrasta od 10 do 14 godina, a cijena od 75 eura uključuje stručnog voditelja kampa, potrebnu opremu, užinu za polaznike te montažu i projekciju filma

Mali ljubitelji filmske umjetnosti imaju priliku izbrusiti svoje vještine na jedinstvenoj radionici koja će se održati tijekom nadolazećih proljetnih paznika. Muzej grada Zagreba pripremio je program putem kojeg klinci mogu naučiti kako snimiti zabavan, igrano-dokumentaran film i barem nakratko ostvariti se u ulozi redatelja, snimatelja, tonca, glumca ili rekvizitera te ujedno saznati nešto više o povijesnim ličnostima metropole.

-Proljetni dječji kamp održavamo u suradnji s Akademskim filmskim klubom. Pridružite nam se u Muzeju od 2. do 5. travnja od 10 do 15 sati. Radionice su dio programa edukacija Pedagoško-andragoškog odjela, u organizaciji i pod vodstvom muzejske pedagoginje Marije Sabolić- poručuju u Muzeju.

Program je namijenjen djeci uzrasta od 10 do 14 godina, a cijena od 75 eura uključuje stručnog voditelja kampa, potrebnu opremu, užinu za polaznike te montažu i projekciju filma. Maksimalan broj sudionika Kampa je ograničen stoga rezervacije primaju do 29. ožujka.

VEZANI ČLANCI: 

Prijavite si možete na e-mail adresu muzejske pedagoginje Mariji Sabolić, e-mailom na msabolic@mgz.hr ili telefonom 01/ 4851 361, kako bi dobili sve potrebne upute, obrazac za sudjelovanje te informacije za uplatu. Rezervacija je ostvarena po primljenoj uplati.

VIDEO: Požat u obiteljskoj kući proširio se i na susjednu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije