Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'leteća peta'

Uz cabaret izvode i zanimljive, luckaste akrobacije

cabaret Flying Heel
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/4
31.03.2014.
u 09:01

Predstave jednom mjesečno u klubu Buena Vista u Savskoj priređuje udruga Ples na svili, a ovom prilikom njihove je 'zračne vratolomije' vidjelo 150 ljudi

Još jedna predstava Flying Heel Cabaret napunila je klub Buena Vista. U klub na Savskoj cesti 150 zainteresiranih došlo je pogledati akrobacije u zraku udruge Ples na svili, popularnije zvanoj Traumatic Arts.

- Pripremamo jednomjesečne predstave u trajanju od 90 minuta, a krenuli smo u listopadu - kažu iz Traumatic Artsa, te dodaju da održavaju i treninge u Centru za kulturu i informacije Maksimir.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Mjesečna cijena za dva dolazaka tjedno je 250, dok jednom tjedno iznosi 150 kuna. Više na Facebook stranici Flying Heel Cabareta ili Traumatic Artsa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije