Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko se boji?

Usvoji zagrebačkog šišmiša za 150 kuna

sismisi
Dragutin Šantoši/Pixsell
08.08.2013.
u 10:21

Postupak je jednostavan, a osim diplome u Parku prirode Medvednica omogućuju i dva besplatna posjeta Veternici

U Zagrebačkoj špilji Veternici živi čak 14 vrsta šišmiša pa su u Parku prirode Medvednica osmislili program za ljubitelje tih pomalo zastrašujućih životinja. Šišmiša, naime, možete usvojiti. 

Postupak je jednostavan. Putem e-pošte najprije treba poslati upit za akciju  “Usvoji šišmiša”, i to na adresu prezentacija@pp-medvednica.hr . Dovoljno je za početak poslati broj za kontakt ili nazvati Park na broj telefona 01/4586 317. 

Usvajatelj šišmiša zatim treba uplatiti 150 kuna, i to na žiroračun Javne ustanove Park prirode Medvednica ili gotovinom prilikom preuzimanja materijala. 

Usvojitelj šišmiša  dobiva diplomu "U špilji Veternici živi moj šišmiš!", iskaznicu sa slikom vrste koja je usvojena, dva besplatna posjeta špilji Veternici i majicu s crtežom šišmiša. 

Šišmiše mogu usvojiti i grupe, npr. školski razredi i tvrtke. 

Sva zarada od programa ide u svrhu zaštite špilje Veternice i njenih "stanovnika". 

Više informacija možete pronaći na web stranicama Parka prirode Medvednica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije