Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločin iz mržnje

Usred dana u tramvaju udario mladića jer je homoseksualac

\'30.09.2008 Zagreb - Trg bana Josipa Jelacica, tramvaji i prolaznici. Photo Marko Lukunic/Vecernji list\'
Marko Lukunic/PIXSELL
25.08.2011.
u 12:06

Od udarca je 22-godišnjak zateturao i izašao iz tramvaja, a osumnjičeni je izašao za njim te ga na tramvajskom stajalištu udario još nekoliko puta.

Trešnjevački policajci kazneno su prijavili Gorana Nj. (20) jer je 3. kolovoza napao 22-godišnjeg M. M. zbog njegove seksualne orijentacije. Kazneno je prijavljen za nanošenje teških tjelesnih ozljeda i zločin iz mržnje.

Slomio mu je čeljust i izbio nekoliko zubi. Toga dana napadač je u 14.30 sati na tramvajskom stajalištu u Matetić-Ronjgovljevoj ulici ušao u tramvaj i na ulaznim vratima prišao 22-godišnjaku. Iživciran što je oštećeni druge spolne orijentacije, udario ga je šakom. Od udarca je 22-godišnjak zateturao i izašao iz tramvaja, a ovaj je izašao za njim. Na stajalištu ga je udario još nekoliko puta, nakon čega je otišao Matetićevom.

Ranjeni je muškarac vozilom hitne pomoći prevezen u KB Dubrava. Gorana Nj. istražni je sudac ispitao i odredio mu zadržavanje zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Komentara 212

KO
koinsky
16:50 25.08.2011.

mightymraz-u ovakvim okolnostima glupo je neusporedjivati.

OB
-obrisani-
16:35 25.08.2011.

A što vas \"pisarčići\" hrane, ha, ha.

ML
mladazemlja
13:14 25.08.2011.

Tipična predrasuda,ne smiješ imati svoje mišljenje o nečemu jer si u suprotnom ono čemu se protiviš. Evo vi komunisti ste u stvarni latentni fašisti budući da branite slobodu govora međutim kada se nečije mišljenje ne poklapa sa vašim odmah bi ga cenzurirali i ušutkali .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije