Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA NEDJELJA

Uskrsni ribolov na jezeru u Lužnici u sjećanje na Krista

lužnica,uskrsno ribarenje (1)
Foto: Rajko Polić
1/3
15.04.2013.
u 09:03

Sestre milosrdnice ponovno su otvorile vrata građanima za već tradicionalno Uskrsno ribarenje

Još jednom Duhovni centar sestara milosrdnica otvorio je vrata građanima za već tradicionalno Uskrsno ribarenje na lužničkom jezeru, koje se organizira u znak sjećanja na susret Uskrsloga Krista s učenicima na Tiberijadskom jezeru.

Lijepi nedjeljni dan privukao je mnoge vjernike na misu na otvorenom ispred dvorca i ostale duhovite i zanimljive piknik sadržaje u pripadajućem velikom parku, te šetače i izletnike, koji na ovo mjesto rado i sve brojniji dolaze na duhovnu obnovu i rekreaciju u prirodi.

Sestre milosrdnice uz bogat program predavanja i obnove Duhovnog centra organiziraju i razgledavanje dvorca uz stručno vodstvo, nude svoje originalne suvenire, ali su i domaćice značajnim društvenim i kulturnim događanjima.

>> Sestre milosrdnice otvorile vrata dvorca Lužnica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije