Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB

Uskoro kreće 13. ZeGeVege festival održivog življenja

ZeGeVege
24.08.2021.
u 15:11

ZeGeVege festival obogaćuje kulturnu i turističku ponudu grada Zagreba, a svake ga godine posjeti preko 40.000 građana

ZeGeVege će se održati 13. godinu za redom, 3. i 4. rujna na zagrebačkom Trgu bana Jelačića. Festival iz godine u godinu podiže svijest građana o važnosti zdravog života i održivog razvoja koji ne uništava okoliš. Na 13. ZeGeVege festivalu predstavit će se preko 100 ekoloških poljoprivrednika i proizvođača biljne hrane, kozmetike koja nije testirana na životinjama, ekološke inovacije i neprofitne udruge koje se bave ekologijom, zaštitom životinja i sve popularnijim i zdravijim načinom prehrane na biljnoj osnovi.

Cjelodnevni program na pozornici i brojna obraćanja naglasit će njegov edukativni i ekološki karakter. ZeGeVege festival obogaćuje kulturnu i turističku ponudu grada Zagreba, a svake ga godine posjeti preko 40.000 građana.

ZeGeVege festival je neprofitnog karaktera, a dio je međunarodne manifestacije Veganmania koja se održava u Beču, Münchenu i u još 15 europskih gradova, a ostale bratske festivale ZeGeVege nadmašuje po svojoj veličini, brojnosti izlagača i posjećenosti.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
19:46 24.08.2021.

Odbij Sotono!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije