Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA TRAŽI POČINITELJA

Upao na Remizu i riskirao život da išara tramvaj: 'Opasno je zbog napona'

Zagreb: Prvi rabljeni tramvaj iz Njemačke stigao u garažu ZET-a
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/4
25.12.2023.
u 15:11

Delikventu je bilo potrebno tek pet minuta da nacrta svoj grafit i udalji se s okretišta

Još nije provezao svoje prve putnike po Zagrebu, no jedan od tramvaja iz Augsburga noćas je išaran grafitima. Incident se dogodio oko dva sata u noći kada je nepoznata osoba neovlašteno ušla u prostor ZET-a na trešnjevačkoj Remizi i nacrtala grafit na tramvaju.

Bila je riječ o kompliciranom i opasnom planu, otkrili su iz ZET-a za Index. Na snimkama nadzornih kamera vidi se da je počinitelj skriven čekao da se dežurni radnici odmaknu od vozila. "Popeo se na zgradu ispravljačke stanice, što je opasno po život zbog naponskog stanja, te je s te pozicije imao pogled na spremište" objasnili su.

Delikventu je bilo potrebno tek pet minuta da nacrta svoj grafit i udalji se s okretišta. Djelatnici su u jutarnjim satima primijetili crtež na tramvaju i pozvali policiju koja je preuzela snimke i pokrenula očevid. Iz ZET-a osiguravaju kako će tramvaj biti očišćen i na vrijeme uključen u javni prijevoz.

VIDEO Pijani Djed Božićnjak zabio se u kuću, oduzeta mu vozačka dozvola

Ključne riječi

Komentara 6

MA
Matija100
11:58 27.12.2023.

trade_mark nema više društvene imovine. Otišla skupa s peopalom ti jugom. I dobar grafit na zgradi je sigurno ljepši nego poluotpala siva fasada.

BL
Blomberg
18:15 26.12.2023.

Ti dobri grafitisti neka se dogovore sa gradom pa da smiju crtati tamo gdje su zapusteni betomski zidovi , a ne po vozilima, tamo se bez straha mogu dokazati -

MA
Matija100
09:25 27.12.2023.

Trebao je nacrtat smeće. Kao asocijaciju gradskoj vlasti na Jakuševac, a bome i ovaj tramvaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije