Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Centar za kulturu i informacije Maksimir

Umjetničke radove zagrebačkih likovnih amatera razgledajte od srijede u Staroj gradskoj vijećnici

pixabay
18.11.2023.
u 09:00

Radovi koji čine postav djela su članova likovnih amaterskih Udruga sa zagrebačkog područja, „HLD“, „ Ama Artem“, „Amaciz“, „LUA Angelico“ i „UŽS Plavo svjetlo“, a koje je izabralo stručno povjerenstvo koje čine Petra Šabić i Mia Akrap

Radovi 53 likovna zagrebačka amatera moći će se razgledati na izložbi u Galeriji „Kristofor Stanković“ u Staroj gradskoj vijećnici u Ćirilometodskoj koja se ondje otvara u srijedu u 19 sati.

Izložba autora Vladimira Đereka Vladimir Đerek, ujedno i voditelja Programa likovnog amaterizma grada Zagreba, postavlja se u povodu 20. obljetnice Smotre likovnog stvaralaštva amatera grada Zagreba, a u organizaciji Centra za kulturu i informacije Maksimir. 

VEZANI ČLANCI: 

Radovi koji čine postav djela su članova likovnih amaterskih Udruga sa zagrebačkog područja, „HLD“, „ Ama Artem“, „Amaciz“, „LUA Angelico“ i „UŽS Plavo svjetlo“, a koje je izabralo stručno povjerenstvo koje čine Petra Šabić i Mia Akrap. Postav se može razgledati do 5. prosinca. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije