Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Advent u Zagrebu

Ukližite u blagdansku čaroliju na Adventskom klizalištu Žuti Mačak

Ukližite u blagdansku čaroliju na Adventskom klizalištu Žuti Mačak
Foto: Promo
29.11.2017.
u 14:54

Najbolja adventska destinacija u Europi od nedjelje, 3. prosinca od 17 sati bit će bogatija za Adventsko klizalište Žuti Mačak ispred glavnog ulaza u Arena Centar. Ne dopustite da vam sjajna zabava na ledu prokliže kroz prste i pridružite se svečanom otvorenju jednog od najljepših klizališta u gradu

Advent u Zagrebu koji ove godine po treći put brani titulu najboljeg u Europi uskoro dobiva tradicionalno pojačanje izvan centra grada. Adventsko klizalište Žuti Mačak otvara svoja vrata 3. prosinca u 17 sati ispred glavnog ulaza u Arena Centar uz bogat zabavni program, školu klizanja za velike i male i još mnoga iznenađenja.

Veseli nas što četvrtu godinu zaredom kližemo s našim Zagrepčanima kojima svakog adventa pružamo kvalitetan sadržaj i mjesto lijepih uspomena u režiji Žutog Mačka i Arena Centra. Jednako dobar scenarij najavljujemo i ove godine uz rasplesane maskote, klizačice skating kluba LEDA, klauna Balonka, disko i fotografiranje na ledu, facepainting, a sve to će pratiti Žuti Mačak, glavom i brkom, te prepoznatljiv glas glumice Jasne Palić-Picukarić. Toplo se obucite, pozovite svoje najmilije i među prvim ukližite u našu blagdansku čaroliju”, izjavila je Antonija Kolarić, direktorica marketinga Žutog Mačka.

Atraktivan ovogodišnji program prepoznala je i Mesna Industrija Gavrilović koja će svojim kvalitetnim proizvodima ‘napuniti baterije’ svim ljubiteljima zabave na ledu te im pružiti dodatnu snagu za nastavak zimske avanture na jednom od najljepših klizališta u gradu.

Osim svečanog otvorenja, Žuti Mačak pruža još mnogo razloga za dolazak na klizalište sve do 31. siječnja sljedeće godine. Škola klizanja, disko na ledu petkom i subotom, zabavni program za djecu svakog vikenda, predstave, maskote i nagradne igre čine Adventsko klizalište Žuti Mačak neizostavnim okupljalištem najboljeg adventa u Europi. Sve dodatne informacije potražite na www.zutimacak.hr te na www.arenacentar.hr/advent

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije