Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ilica 301

‘Ukidanje noćnog rada ljekarne udar je na kvalitetu života’

30.03.2015., Zagreb - Gradska ljekarna u Ilici 301. Photo: Grgur Zucko/PIXSELL
Grgur Zucko/PIXSELL
Autor
Sandra Golemac
11.04.2015.
u 09:30

HSLS Črnomerec pokreće peticiju za povratak 24-satnog rada ljekarne, koje je ugašeno zbog negativnoga poslovanja

Članovi gradskog HSLS-a idući tjedan pokrenut će peticiju za prikupljanje potpisa da Gradska ljekarna Kustošija u Ilici 301 radi do 24 sata kako je, kažu, i obećano na prošloj sjednici Gradske skupštine.

– Jesu li uistinu morali ukinuti noćno dežurstvo nakon 50 godina? Ovo je novi udar na kvalitetu života naših sugrađana - poručio je jučer Darko Klasić, predsjednik ogranka HSLS-a Črnomerec.Dodao je kako bi se u interesu građana mogla pokrenuti inicijativa promjene nacionalnog zakonodavstva kroz ostvarivanje opcije gdje se za vrijeme dežurstva u noćnim satima doplaćuje, primjerice, pet kuna na cijenu lijeka.

–Zagrebački holding, nažalost, djeluje prema građanima isključivo kao puniocima svoga proračuna - istaknuo je Klasić.Podsjetimo, više od 300.000 građana zapadnog dijela Zagreba od ponedjeljka neće više imati gdje usred noći, kada je najčešće riječ o hitnim slučajevima, kupiti lijekove jer se ukida noćno dežurstvo Gradske ljekarne Kustošija u Ilici 301 uz objašnjenje Holdinga da ta ljekarnička jedinica godinama posluje negativno.

Komentara 2

KR
kresimirn1
16:31 11.04.2015.

Hoće li i otpuštati zaposlenike i direktore ako imaju negativnu bilancu ?

BO
bolesnodrustvo
11:56 12.04.2015.

Važno da je birtijama u sklopu stambenih zgrada dozvoljeno raditi do ponoći, zašto bismo imali pristup ljekovima, alkohol je unosniji za lokalnu vlast, a koga briga za stanovnike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije