Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi problemi nakon lockdowna

Ugostitelji ostaju bez terasa, nitko ne zna razlog, no mi smo ga doznali

Zoe Sarlija/PIXSELL
30.12.2021.
u 19:52

Kao razlog su napisali kroničan nedostatak parkirališnih mjesta. I sad imam više zaposlenih nego sjedećih mjesta na terasi, pa mogu slobodno staviti ključ u bravu restorana, požalio se jedan ugostitelj

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
20:56 30.12.2021.

Predlažem da zabrane dolazak u središte grada svima koji tamo ne žive. Umjesto ljudi neka stave siluete po trgovima i ulicama.

KR
kruno100
00:16 31.12.2021.

Ponegdje su terase zaista zauzele sve. Treba to racionalizirati. Ima mijesta gdjecse dva čovjeka ne mogu mimoići zbog terasa

CR
crocro
20:19 30.12.2021.

U mojemu mjestu ima cijeli niz trgovina u određenoj dužini. Potrošači i dr. građani šetaju u širini oko 4 m po povišenom platou i komocija potrošača i pješaka bila sasvim solidna, uredna i bez primjedbi da dijelove tih pješačkih površina ne "kradu" parkirani automobili tako da se na tim mjestima pješaci ponekad moraju provlačiti uskim grlima. Na tom platou ima dosta ugostiteljskih i uslužnih lokala a ti parkirani automobili upravo su gdrosije vlasnika tih lokala te oni kao bosovi raskošno parkiraju svoja vozila na prostoru za pješake i ponosno izlaze iz automobila u tamnim naočalama ne obraćajući pažnju gdje su parkirali. Oni to smiju i nikome im ništa ne može. Osim toga ispred svojih lokala imaju i posebne ograđene prostore koji su dodatno stvorili usko grlo za pješake. Ali valja im je to dopušteno, pa kada se sve zbroji njima je prekrasno jer sve imaju osigurano i nemaju nikakve muke niti s parkiranjem a niti s ugoščavanjem gostiju. Samo je pitanje tko im je to o zašto dopustio na prostoru za pješake i kojui je namjenjen za pješake. U tome je problem. Neka ne uzurpiraju površinu i time štete komociji pješaka koji se moraju češati ramenima zbog njihove moći, ega i oholosti. Protiv nemam ništa, ali neka se šire gdje ima mjesta a ne oduzimati ionako mali prostor pješacima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije