Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLAZAK Erdoğana

U Zagrebu na snazi posebna regulacija prometa: Doznajte koje su ceste zatvorene i koji su obilazni pravci

Foto: Screenshot
1/4
07.09.2022.
u 06:00

Zbog posebnih mjera sigurnosti bit će uspostavljena privremena regulacija te će dolaziti do povremenih kratkotrajnih prekida prometa uz pravodobna preusmjeravanja, izvijestili su iz zagrebačke policije.

Zbog dolaska turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdoğana na području Zagreba vrijedi posebna regulacija prometa. Zagrebačka policija objavila je karte blokiranih pravaca i alternativne rute. 

Zbog posebnih mjera sigurnosti uspostavljena je privremena regulacija te će dolaziti do povremenih kratkotrajnih prekida prometa uz pravovremena preusmjeravanja, izvijestili su iz zagrebačke policije.  

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Na području užeg centra grada Zagreba od utorka u 6 sati ujutro do četvrtka u 22 sata uspostavit će se privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila na posebno označenim mjestima trakama „Stop – policija“. Vlasnici vozila i stanari zgrada na navedenim lokacijama prethodno će biti upozoreni. 

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

 

Policija moli sve sudionike u cestovnom prometu, a posebice vozače motornih vozila i pješake za razumijevanje te za strpljenje tijekom privremene regulacije prometa te poziva na dosljedno poštovanje svih uputa i postavljene prometne signalizacije.

Obilazni pravci, srijeda, 7. rujna 2022. godine 

Obilazni pravci, četvrtak, 8. rujna 2022. godine

Inače, turski predsjednik u Hrvatsku dolazi nakon posjeta Bosni i Hercegovini te Srbiji. Na kraju posjeta ovom području Erdoğan će otvoriti Islamski kulturni centar u Sisku koji se gradi od 2016. godine.

Komentara 25

AL
altruist
06:45 07.09.2022.

Dolazi covjek kohi bi ukidao oravo Hrvatima da biraju svoje predstavnike u BiH i na strani je onih koji bi ih stavljali u vagone za deportaciju. Koji je smisao dolaska takvih?

PA
partibrejkersi
07:06 07.09.2022.

Lik koji odobrava i negira genocid na Armencima. A sad se miješa takav krasan i u Bosnu . Divno društvo.

Avatar AlPoS
AlPoS
06:51 07.09.2022.

Klanjamo se Ursuli, EU, očito nam je to u genima, nije problem ako se klanjamo i sultanu iz Turske. Prije samo 30-ak godina kada su dolazili u goste ovakvi to bi bila vijest na zadnjim stranicama VL, a pogledajte gdje smo danas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije