Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KNAP-U

U Zagreb stiže jedan od najboljih hrvatskih pijanista, ciklus će otvoriti ovom poznatom skladbom

Koprivnica: Lovro Pogorelić održao koncert u sklopu Ciklusa klasične & jazz glazbe Fortunato
Foto: Marijan Susenj
1/4
21.02.2024.
u 14:30

Lovro Pogorelić rodio se 1970. godine, a prvu poduku iz klavira dobio je od svog oca Ivana, inače akademskog muzičara

U Koncertnu dvoranu Centra Knap stiže jedan od najboljih hrvatskih pijanista međunarodnog ugleda. Lovro Pogorelić redoviti je profesor na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu, a u petak, 1. ožujka, nastupit će u na prvom ovogodišnjem koncertu ciklusa Glazbeni Knap i to u 19.30 sati. 

Ovaj umjetnik koji od sedamnaeste godine redovito koncertira širom svijeta te ostvaruje pijanističke kreacije uvjerljive snage i individualnosti, izvest će Diabelli varijacije L. van Beethovena. Ulaz na koncert je slobodan.

Lovro Pogorelić rodio se 1970. godine, a prvu poduku iz klavira dobio je od svog oca Ivana, inače akademskog muzičara. Od dvanaeste godine radi s ruskim pijanistom i pedagogom Konstantinom Boginom, a od sedamnaeste godine redovito koncertira širom svijeta solistički ili s orkestrom.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije