Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muzej iluzija

U subotu hrvatska praizvedba kultne drame Anthonya Horowitza

Luka Dubroja
06.11.2020.
u 16:14

Premijera 'Igre uma' je u u subotu, 7. studenog u 20 sati u Muzeju Iluzija, a reprize 8. i 9. studenog. Broj ulaznica ograničen je na 30.

Igra uma“ kultna drama Anthonya Horowitza (d)oživljava hrvatsku praizvedbu u produkciji Boom Teatra i prostoru Muzeja iluzija u Zagrebu, ostavljajući gledateljima prostor za kritički osvrt i promišljanje o opće prihvaćenom (obrnutom) sustavu vrijednosti u kojem živimo.

Je li sve oko nas samo varka, optička, akustička ili neka druga iluzija, ili se stvarnost surovo događa u našem okruženju, ali je mi ne želimo biti svjesni. Je li generalno prihvaćeni sustav vrijednosti zapravo potpuno izvrnut i živimo li u društvu u kojem se ne smije reći – „car je gol“?

Kroz 65 minuta vrhunske triler – drame s crno-humornim elementima, vode vas izvrsne glumačke kreacije Filipa Nole, Martine Čvek i Marka Hergešića u režiji Paška Vukasovića. „Igra uma“ u produkciji „Boom! teatra“ i u suradnji s Muzejom iluzija donosi novi, drugačiji, interdisciplinarni pristup kazalištu, povezujući ga, u finom tkanju sa muzejskim prostorom budućnosti.

Premijera 'Igre uma' je u u subotu, 7. studenog u 20 sati u Muzeju Iluzija, a reprize 8. i 9. studenog. Broj ulaznica ograničen je na 30. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije