Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novost

U novom promospotu i Dvorišta, Cest is d best, InMusic... Pogledajte ga!

17.05.2015., Zagreb - U sklopu projekta Dvorista svako ima svoju pricu u dvoristu iz kultnog filma Tko pjeva zlo ne misli Kre?e Golika posjetitelji imaju priliku uzivati u opustenoj ljetnoj atmosferi uz zivu svirku i biranu eno/gastro ponudu. Photo: Nina
Nina Đurđević/PIXSELL
04.05.2016.
u 11:00

Ujedno, na Europskom festivalu turizma i strategije u Dubrovniku TZ je dobio nagradu “Event strategy” za manifestaciju Advent u Zagrebu

Turistička zajednica Zagreba ima novi promotivni spot “Zagreb Summer Tour 2016” u kojem prikazuju grad ljeti.

U videu su prizori s Ljeta na Štrosu, Dvorišta, Cest is d besta, InMusica, raznih tura... Usto, pokrenuli su stranicu www.infozagreb.hr/zagreb-summer-tour, na kojoj se mogu vidjeti svi događaji koji dolaze. Ujedno, na Europskom festivalu turizma i strategije u Dubrovniku TZ je dobio nagradu “Event strategy” za manifestaciju Advent u Zagrebu. Natjecali su se među još 17 europskih gradova iz 11 zemalja, koji su projekte unaprijed prijavljivali. Drugo je to priznanje za Advent nakon što ga je portal European Best Destination proglasio najboljim božićnim sajmom u Europi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije