Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drvce after party

U nedjelju organiziraju tulum za sadnju borova

živi bor
Tomislav Miletić/PIXSELL
10.01.2013.
u 17:00

Sve je besplatno na zabavi, ali se treba najaviti organizatorima da znaju koliko graha skuhati

Kupili ste zasađeni bor i sad ne znate kamo s njim. Pada vam na pamet zasaditi ga negdje u gradu, ali bojite se kazni komunalnih redara. Rješenje može biti poziv domaćina kleti Vanje Blumenšajn i Ivane Boras u Luki pokraj Zaprešića na Christmas Tree After Party.

– Svake godine prijatelji, budući da znaju da imamo ovo veliko imanje s puno livade, traže nas da donesu svoj bor i tu ga zasade. Tako smo Ivana i ja ove godine odlučili organizirati party za sadnju borova. Uz osiguranje doma borovima, usput ćemo upoznati nove ljude i družiti se – rekao je organizator zabave Vanja Blumenšajn. Sadnja borova bit će u nedjelju 13. siječnja na imanju u Luki, Andrije Majdaka 25. Uz sadnju borova domaćini su organizirali i druženje uz grah, loptanje i uživanje na svježem zraku. Sve je besplatno, a jedino što se od posjetitelja očekuje jest najava na mail kuchica@kuchica.com, i to kako bi organizatori znali koliku će graha skuhati.

>>Drvcima se njeguje zelenilo, a Bečani se od svojih griju

Komentara 1

PI
Pikador
17:57 10.01.2013.

...bravo,da sam bliže i ja bih došla...a i jelkica mi je bez korjenčića...srećom će je kompostirati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije