Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završetak 1. travnja

U Mraclinu se radi vodovod, kanalizacija, asfalt... sve za 2,3 milijuna kuna

Asfaltiranje
ilustracija
17.01.2014.
u 09:46

Danas u glavnoj ulici u Mraclinu počinje sanacija prometnice s postavljanjem novih priključaka za vodovod i kanalizaciju i novom signalizacijom kolnika, a ulica će dobiti i 2,5 kilometara asfalta, novi nogostup, rubnjake, ulazne rampe i rampe za osobe s invaliditetom. Ako vrijeme posluži radovi će biti gotovi do 1. travnja

Nakon što je u Ulici braće Radić izvedena oborinska odvodnja u dužini 500 metara, danas u ovoj glavnoj mraclinskoj ulici počinje sanacija prometnice od 340 metara, pišu Kronike Velike Gorice.

Radnici VG komunalca trebaju postaviti 24 nova kanalizacijska priključka, 6 vodovodnih priključaka te novu horizontalnu i vertikalnu signalizaciju kolnika.

-  U Ulici braće Radić asfaltirat ćemo 2500 četvornih metara kolnika te 830 četvornih metara nogostupa i rampi. Postavit ćemo 886 metara rubnjaka, 12 metara ulaznih rampi, kao i četiri rampe za invalide  -  kaže direktor VG komunalca Dragan Perić.

Vrijednost radova je 2,3 milijuna kuna, a završetak je planiran za 1. travnja 2014. Intenzitet radova ipak će najviše ovisiti o vremenu.

Komentara 1

Avatar Azriel
Azriel
12:48 17.01.2014.

po koji put počinju radovi? i jel one prijašnje radove netko istražuje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije