Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaPOŠLJAVANJA

U Gradu traže četiri nova zaposlenika

Jelena Pavičić Vukičević, gradska uprava
ilustracija
12.12.2014.
u 14:12

Uredu za socijalu treba jedan djelatnik, a u Uredu za strategijsko planiranje troje djelatnika

Četiri radna mjesta otvaraju se u dva gradska ureda - Uredu za strategijsko planiranje i razvoj grada te Uredu za socijalnu zaštitu i osobe za invaliditetom. I dok zainteresirani kandidati imaju osam dana poslati molbe i životopis udovoljavaju li traženim uvjetima, raspisani natječaji prvi su nakon pauze od sredine listopada od kada u Gradu nisu imali potrebe za novim djelatnicima.

Podsjetimo, tijekom rujna objavljeno je devet natječaja temeljem kojih se u gradsku službu primalo 16 zaposlenika, dok su tijekom listopada objavljena dva natječaja temeljem kojih se planiralo primiti tri djelatnika. Novim natječajem troje će djelatnika svoje radno mjesto upisati u Gradskom uredu za strategijsko planiranje dok u Uredu za socijalu imaju potrebu za jednim zaposlenikom.

Komentara 3

Avatar Dr Evil
Dr Evil
15:15 12.12.2014.

jedini koji zapošljavaju su grad Zagreb i Zavod za zapošljavanje - zbog povećanja posla... :-(((

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
16:24 12.12.2014.

Rodje po kojem koljenu?

PS
Privatni sektor
09:41 13.12.2014.

preraspodijelite višak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije