Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebačke priče

U eteru ZET-ova radija i Ivo Čović

ZZET
PIXSELL
16.06.2011.
u 21:00

U tramvajima i autobusima sutra od 10 sati službeno počinje redovno emitiranje vijesti

Ako se sutra ujutro u 10 sati nađete u ZET-ovu tramvaju ili autobusu, sa zvučnika će vas pozdraviti nitko drugi do prvi čovjek ZET-a i prvi čovjek Zagrebačkog holdinga.

Naime, direktor najveće podružnice Dubravko Baričević i predsjednik uprave Holdinga Ivo Čović javljanjem u internom zvučnom programu ZET-a, popularno nazvanom ZET-ov radio, obilježit će početak redovnih emitiranja informativnih sadržaja u vozilima ZET-a.

Dobre reakcije građana

– Težimo na svim razinama poboljšati kvalitetu i prilagođavamo sustav njihovim potrebama i komforu. Zato mi je iznimno drago da mogu i na ovaj način komunicirati s građanima kojima služimo svakodnevno – rekao nam je Ivo Čović, predsjednik uprave Holdinga.

Do sada je u proteklih tri tjedna ZET imao eksperimentalno javljanje, o čemu smo pisali, a sada u sklopu podizanja standarda u javnom prijevozu uvode redovno emitiranje informativnih sadržaja.

– U tri tjedna dobili smo super reakcije građana i sada tijekom ljeta ćemo taj projekt do kraja utvrditi kako bi na jesen bio na najvišoj razini. U suradnji s nekim medijima emitirati ćemo i vijesti iz grada, ali primarno nam je želja komunicirati sa građanima i na ovaj način o novostima iz Holdinga. Osim ZET-a u eter će se javljati po potrebi i ostali direktori podružnica – rekao nam je Tomislav Jurić, glasnogovornik ZET-a i bivši novinar koji je osmislio cijeli projekt.

S obzirom na recesijsko stanje u Holdingu za cijeli projekt izdvojene su simbolični iznosi za nabavu osnovne opreme, a jedan od važnijih dijelova je i preuređeni kombi ZET-a.

– To je naš reportažni kombi kojim ćemo se javljati svuda iz grada. Premijeru je imao tijekom posjeta pape Zagrebu i pokazao se iznimno korisnim – kaže Jurić.

Planirana emitiranja realizirat će se iz studija u Ozaljskoj 105, radnim danom u 7, 7.30, 8, 8.30 i 9 te u 15, 15.30, 16, 16.30 i 17 sati, a bit će usmjerena prema putničkim prostorima svih vozila.

Izvanredna emitiranja, bez obzira na vrijeme tijekom radnoga dana, podrazumijevaju informiranje putnika i na stajalištima i u vozilima, a sadržajno su vezana uz izvanredne prometne događaje ili druge važne obavijesti.

Sve ide uživo

Sadržaji će se emitirati uživo, uz povremena uključenja reportera s terena, a tijekom eksperimentalnog razdoblja, obuhvaćat će vijesti iz prometa, ZET-a općenito te druge servisne informacije – poput vremenske prognoze i aktualnih podataka o vremenu.

 

www.zagrebancija.com

Ključne riječi

Komentara 3

TO
tor
22:11 17.06.2011.

\"glasnogovornik\" zet-a! za vrijeme negovih \"jako važnih\" vijesti u tramvajima i autobusima se jedva nešto čulo od silne buke! njabolje su čuli vozači koji to nebi smjeli slušati jer po pravilniku službe nesmiju slušati radio za vrijeme vožnje! dalje, dok on lamentira i prenosi nam ono što mi već davno znamo, prekinuta je veza između centra i vozača u vozilima!! šta da se nešto desi u drugoj minuti emitiranja,a vozač nemože nikoga obavijestiti??!! to je prčija neodrasle osobe koja ne može biti normalni novinar pa sad prodaje maglu zetovcima! a oni je puše! za vrijeme posjete svetog oca isti taj čuveni kombi cijelo vrijeme je bio parkiran iz sveučilišne biblioteke, čemu je služio, nezna nitko! i tako je direktor zet-a dao malom djetetu igračku da se malo poigra, a tu igru plačamo mi svi! možda vidimo kombi i na zagrebačkoj \"paradi ponosa\"

Avatar nekakav
nekakav
18:25 18.06.2011.

imaju li zetovci, tj. holding dozvolu za ovo?! zna li hakom i hat za ovo? nisam vidio neke dozvole da su tražili... radijska koncesija im nije izdana... bandiću, tuži ih! i tu će nezakonitost tebi pokušati objesiti!

Avatar Tomcek 88
Tomcek 88
13:27 19.06.2011.

ma kad ce se vise gradit Metro u Zagrebu,to sta spada za buducnost glavnog grada Hrvatske !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije