Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izravna komunikacija

U četvrtak za vas – prvi Dežurni telefon – zovite i pitajte one koji znaju!

Ivica Lovrić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
01.09.2014.
u 09:56

Na broj 01 6300 455 u četvrtak 4. rujna od 11 do 12 sati pitajte sve što vas zanima pročelnika za obrazovanje Ivicu Lovrića. Pitanja možete slati i danas, na gradska@vecernji.net

Koliko se žalimo da se naš stav kao glas javnosti ne čuje, da upiti građana Zagreba ne dopiru do onih koji bi ih trebali primiti, razmotriti i dati na njih suvisao odgovor? Ako do takvog odgovora i dođe, stigne (pre)kasno, najčešće kad smo već i zaboravili zašto smo ga trebali.

Da više ne bude tako, pobrinut će se gradska rubrika Večernjega lista, koja od ovoga tjedna, odnosno od četvrtka 4. rujna, uvodi svoj Dežurni telefon. Jednom tjedno uz njega će dovesti pročelnike gradske uprave, predstavnike Zagrebačkoga holdinga, ljude koji kreiraju i vode gradsku politiku, da samo s čitateljima Večernjaka razgovaraju o dežurnoj temi, za koju su upravo oni najpozvaniji.

Prvi je gost na Dežurnom telefonu, na broju 01 63 00 455, ovoga četvrtka u vremenu od 11 do 12 sati,  Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport. On će u izravnoj komunikaciji sa svima koji nazovu navedeni broj odgovarati na njihova pitanja. Doznat ćete, među ostalim, hoće li udžbenici biti besplatni za sve učenike u gradu Zagrebu, kako napreduje gradnja škole i dječjega vrtića na Kajzerici, je li moguć jednosmjenski rad srednjih škola...

Pitanja za pročelnika Lovrića možete uputiti i ranije tj. već od danas, i to slanjem na adresu elektroničke pošte gradska@vecernji.net. Odgovore na sva pitanja pročitajte zatim u Večernjem listu od petka 5. rujna.

Komentara 6

TA
tana
12:06 02.09.2014.

Odličan potez! Pozdravljam inicijativu,a mislim da i mnogi drugi građani Zagreba misle isto. Imala bi jednu zamolbu, da dovedete pročelnika Ureda za poljoprivredu i veterinarstvo. Naime mi u zap.djelu grada( već je i kod vas bio članak u novinama, 10.10. srpnja 2014.) živimo u Sav.opatovini i vodimo borbu sa nepokošenom šikarom u kojoj ima lisica, one se uopće ne boje ljudi, a vjerojatno i drugih štetočina. Osim toga,ima dosta djece koja tuda idu u škola udaljenu 20-tak min, po cesti koja uopće nije primjerena za hodanje. Hvala!

DU
Deleted user
17:02 01.09.2014.

Nemojte tako o uzornom domoljubu,uzoriti je ponosni vlasnik diplome prometnog fakulteta.

DU
Deleted user
10:48 01.09.2014.

a diste ovog"cibonaša"našli?taj ne krade taj otima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije