Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncerti besplatni

U Centru Kaptol je ‘Dugo toplo ljeto’ - koncerti i sniženja

centar kaptol
Promo fotografija
01.07.2013.
u 09:22

Koncerti na otvorenom odlična su prilika za zabavu nakon kupovine po sniženim cijenama, a sama sniženja već su počela u poznatim trgovinama Centra Kaptol.

Centar Kaptol, mnogima omiljeno odredište za kupovinu i zabavu u samom središtu grada, svojim je posjetiteljima za nadolazeće vruće dane pripremio posebnu kampanju Dugo toplo ljeto. Pod tim će se nazivom na terasi Centra u nadolazećim danima održati ciklus koncerata poznatih glazbenih izvođača.

Cijeli mjesec rezerviran je za glazbene nastupe pa će tako već  4. srpnja terasu okupirati za ManGroove, 11. srpnja za Pink Studio, a do 1. kolovoza nastupit će i drugi glazbenici.

Svi koncerti počinju u 20.30 sati, a s početkom kampanje Centar Kaptol snizio je u garaži cijene parkiranja na četiri kune po satu.

Koncerti na otvorenom odlična su prilika za zabavu nakon kupovine po sniženim cijenama, a sama sniženja već su počela u poznatim trgovinama Centra Kaptol.

Marks & Spencer dio je ljetne kolekcije snizio 50 posto, a IKKS daje 40 posto popusta na cijelu ljetnu kolekciju. Trgovina Weekend Max Mara nudi sniženje od 30 posto, a u Marelli kupci mogu proći 20 posto jeftinije. Tijekom ljeta posjetitelje trgovina u Centru Kaptol očekuju i druga sniženja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije