Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BookingsMed Awards

Turistička zajednica grada Zagreba proglašena najboljim suradnikom u medicinskom turizmu

Foto: Turistička zajednica grada Zagreba
1/3
27.11.2023.
u 19:17

Uz TZGZ među nagrađenima su i Poliklinika Bagatin koja je zaslužila nagradu za najbolju kliniku ljepote za međunarodne pacijente te Poliklinika Glavić za najbolje rehabilitacijske usluge za međunarodne pacijente

U sklopu EMT (European Medical Tourism), međunarodnog skupa, održanog u talijanskim Termama Chianciano, na svečanoj dodjeli nagrada BookingsMed Awards, Turistička zajednica grada Zagreba i dvije zagrebačke poliklinike osvojili su nagrade za područje medicinskog turizma i s time povezanih usluga.

Tako je gradska Turistička zajednica proglašena najboljim suradnikom u medicinskom turizmu, Poliklinika Bagatin zaslužila je nagradu za najbolju kliniku ljepote za međunarodne pacijente, a Poliklinika Glavić za najbolje rehabilitacijske usluge za međunarodne pacijente. Natjecalo se 170 kandidata, a 30 pobjednika odabrao je dvanaesteročlani žiri najiskusnijih facilitatora i marketinških stručnjaka s područja medicinskog turizma.

VEZANI ČLANCI: 

– Čestitam svim nagrađenima i raduje me da su u Zagreb stigle čak tri prestižne nagrade. TZGZ kontinuirano podiže kvalitetu postojećih te kreira nove turističke proizvode i razvija specifične oblike turizma u destinaciji. Posljednjih godina naglasak se stavlja na razvoj zdravstvenog turizma u gradu Zagrebu te njegovu promociju na inozemnom tržištu. Samo ove godine sudjelovali smo na ključnim sajmovima zdravstvenog turizma u zemlji i inozemstvu, kao što su BIT Milano, TTG Rimini, EMT koji se održao u talijanskom gradu Chianciano Terme, kao i TAMC u Rovinju. Dodatno, TZGZ već neko vrijeme podupire digitalnu platformu zdravstvenog turizma ZagrebMed, čime je dodatno proširena vidljivost zagrebačkih poliklinika u inozemstvu te je olakšana komunikacija s korisnicima. Sudjelovanje na spomenutim sajmovima te promocija ponude medicinskog turizma, kao i svih dionika unutar postojećeg sustava, značajno su pridonijeli vidljivosti glavnog grada na europskoj karti zdravstvenog turizma te su postavile smjernice za njegov daljini razvoj i u budućnosti – istaknula je direktorica gradske Turističke zajednice Martina Bienenfeld. 

VEZANI ČLANCI: 

Online platforma za medicinska putovanja BookingsMed osnovana je 2012. godine, a uključuje vodeće zdravstvene organizacije koje povezuje s kvalificiranim medicinskim voditeljima i putničkim agencijama koji predstavljaju jezgru platforme.

Platforma ima i mrežu distributera koja pokriva Bugarsku, Crnu Goru, Gruziju, Hrvatsku, Indiju, Italiju, Njemačku, Rumunjsku, Sjevernu Makedoniju, Sloveniju, Tursku te Ukrajinu, a prisutnost na platformi omogućuje B2B i B2C povezanost s pružateljima medicinskih usluga, ujedno povećavajući njihovu vidljivost na međunarodnom tržištu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije