Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deset dana nakon otvorenja

Trešnjevački park od 3,3 mil. kuna prva kiša pretvorila u bazen

Foto: Facebook/Park Kate Šoljić
1/9
14.07.2016.
u 20:15

Na obnovu dječjeg igrališta i parka na uglu Baštijanove i Selske ulice čekalo se sedam godina, a trošak renovacije bio je visok

Novootvoreni park "Kate Šoljić" na zagrebačkoj Trešnjevci gotovo deset dana nakon otvorenja prva kiša pretvorila je u bazen.

Ipak, nadležni tvrde da uzrok nisu bile velike oborine, već puknuće cijevi vodovodaIako vizualno zanimljiv i inovativan, park na uglu Baštijanove i Selske ulice posustao je pod prvim nevremenom, otpale su metalne ploče klupa, a voda se danas povukla.

Na obnovu dječjeg igrališta i parka čekalo se sedam godina, a iznosila je 3,3 milijuna kuna. Razočarani građani kritizirali su visinu investicija i oštre dijelove parkića na koje se djeca mogu ozlijediti te zahtijevaju da se park ogradi prema smjeru Selske ulice.

>> Od istog kućnog broja do naselja koje obogaćuju mlade obitelji

Komentara 20

MA
masterYoda
20:33 14.07.2016.

Opet nova fontana

DU
Deleted user
20:44 14.07.2016.

Nek odgovorni sada namire stetu, a Milan Bandic dade ostavku. Ipak je on krstio objekt, naslikavao se i dao izvodjacu posao, naravno ne besplatno :-)

DU
Deleted user
20:42 14.07.2016.

Pa jel i jedan jedini drugi zahvat pod palicom Milana Bandica zavrsio drugacije nego fjeskom. Cemu cudjenje, sjetimo se samo cirkusa s Mesnickom... To je lopovs komu bi Ustavni sud trebao zabraniti primicanje Zagrebu na 500 km koliko je stete napravio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije