Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUBOTA NAVEČER

Tramvaji neće voziti od Jelačićeva trga do Glavnog

tramvaji
Marko Lukunić/PIXSELL
07.11.2013.
u 16:30

Tramvajske linije 6 i 13 vozit će izmijenjenim trasama zbog održavanja "Zagrebačkog noćnog cenera"

Tramvajski promet u Zagrebu, od Trga bana J. Jelačića do Glavnog kolodvora, bit će obustavljen u subotu, 9. studenoga, od 18.30 d 20.30 sati, zbog održavanja "Zagrebačkog noćnog cenera", izvijestili su danas iz ZET-a.

Tramvajske linije 6 i 13 vozit će izmijenjenim trasama:

Linija 6: Črnomerec, Trg bana J. Jelačića, Jurišićeva, Trg žrtava fašizma, Kneza Mislava, Branimirova, Autobusni kolodvor, Sopot (u smjeru Sopota ne stoji na Trgu žrtava fašizma);

Linija 13: Kvaternikov trg, Trg žrtava fašizma, Račkoga, Trg bana J. Jelačića, Savska, Ulica grada Vukovara, Žitnjak.

Početno autobusno stajalište linije 279 Dubec - Sesvete - Novi Jelkovec, bit će privremeno izmješteno, od 9. do 16. studenoga. Autobus će polaziti s perona autobusne linije 225 (oko 100 metara zapadnije).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije