Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ponuda

Otvoren tramvaj suvenirnica sa simbolima ZET-a

04.04.2014., Zagreb - Tramvaj ispred Tehnickog muzeja postaje suvenirnica. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
01.07.2014.
u 10:01

Suvenirnica je u sklopu starog tramvaja smještenog ispred Tehničkog muzeja

Malena katedrala, crkva sv. Marka, kula Lotrščak i razni artikli s motivima grada i ZET-a naći će se u prvoj ZET-ovoj suvenirnici u sklopu starog tramvaja smještenog ispred Tehničkog muzeja, koja je od danas otvorena za posjetitelje.

Na toj lokaciji moći će se dobiti i informacije o uslugama ZET-a, ali i putem informativnih zaslona pratiti aktualna gradska i prometna događanja.

Suvenirnica će biti otvorena radnim danom od 9 do 21 sat, a vikendom od 10 do 18 sati. Osim tamo, isti se suveniri mogu kupiti i u sklopu prodavaonice karata u Petrićevoj ulici. (pb)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije