Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promet preusmjeren

Tramvaj naletio na pješakinju dok je neoprezno prelazila cestu

ZET
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
30.06.2015.
u 13:05

Tramvaji trenutačno ne voze preko križanja Branimirove i Draškovićeve ulice

Stariju žensku osobu lupio je tramvaj na križanju Branimirove i Draškovićeve ulice koji je vozio u smjeru Glavnog kolodvora. Kako obavještavaju iz ZET-a, do nesreće je došlo kada je pješakinja neoprezno prelazila kolnik u Branimirovoj. 

Nakon udara tramvaja broj 4, žena je pala te je ozlijeđena i odmah joj je pružena liječnička pomoć.

Tramvaji trenutačno ne voze preko križanja Branimirove i Draškovićeve ulice, a u tijeku je očevid.

Komentara 2

VI
Vito
13:53 30.06.2015.

Objava: 30.6.2015 | 13:05 Promet preusmjeren Tramvaj naletio na pješakinju dok je neoprezno prelazila cestu ________________________________________________________________________________ Moraju kazniti vozača tramvaja _______ Bezobraznik uopće nije poštovao pješakinju i naganjao ju svedok ju nije srušio. ______________ Autor: Stela Lechpammer točno zna da da tramvaji uvijek proganjaju pješake, čak je vidjela i kako silaze s tračnica pa ih proganjaju, samo da bi ona imala o čemu pisati - tko li takve nepismene zapošljava????

VI
Vito
13:56 30.06.2015.

Strankinjo, ako već nisi učila fiziku i gibanje tijela kroz prostor, pitaj prije nego pišeš glu osti. ___________- Pješakinja može podletjeti pod tramvaj, a ne da tramvaj naleti na pješakinju. ___________ Da tramvaj naleti na pješakinju to bi značilo da ju je vidio i namjerno nije kočio sto metara prije udarca. ________ Podletjeti znači stati pred tramvaj, namjerno ili slučajno, svejedno, u trenutku kad tramvaj nema nikakve mogućnosti izbjegavanja sudara. ___________ Osnove fizike osnovne škole.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije